Wintersport


Een bijzondere wintersportvakantie in midden-Italië, Le Marche, op de Monti Sibillini, waar nog bijna geen toerist komt om te skiën. Toch is het er best hoog en super Italiaans met zeer vriendelijke tarieven. Zo kunt u al een skipas voor een middag aanschaffen voor maar € 8,-

Het skigebied ligt op maar 20 km (30 min rijden) van onze villa, hier vindt u een zalige piste, ook bijzonder geschikt voor kinderen, herintreders, mensen die geen lange wachttijden bij de lift wensen. Het skigebied heeft twee locaties: Sassotetto en St. Maria Maddalena.

skiëninlemarche op deze site staat alle informatie.

Het skigebied Sassotetto Santa Maria Maddalena biedt vele activiteiten voor liefhebbers van sport midden in de natuur. Pistes voor alle niveaus, en talloze andere mogelijkheden. Meer dan alleen skiën! Snowpark, snowkiting en langlaufen. En voor de “après-ski”, muziek, drankjes en de traditionele gerechten in 1 van de twee eetgelegenheden, ideaal voor een smakelijke tussenstop.

sassotetto1

*11.5 km pistes (4 km met kunstsneeuw)
*Loopband, 4 liften, 2 sleepliften, 2 stoeltjesliften (twee-zits en drie zetels)
*De hoogte van het gebied varieert van 1300 m tot 1680
*Capaciteit van 7000 personen per uur
*2 skischolen, 2 verhuur centra
*2 eetgelegenheden

skiëninlemarche op deze site staat alle informatie.

!Wij hebben onze appartementen uitgebreid met een nieuwe pellet haard , zodat wij u ook in de winter een heerlijk warm verblijf kunnen bieden!