Vakantie bij Agriturismo Villa Ti Amo


Het hoogseizoen (juli & augustus):
Agriturismo Villa Ti Amo & Camping Le Marche staan ondertussen, meer dan, bekend als een heerlijk paradijsje voor ouders met kinderen. Of u nu bij ons kampeert, een appartement of een glampinghuisje boekt, de kinderen zullen zich zeker vermaken. In en rond het zwembad, in het speeltuintje, bij de tafeltennis- of voetbaltafel of waar dan ook op het terrein. Bij ons verblijven in het hoogseizoen zo’n 15 familie’s, wat betekent dat er genoeg vriendjes en vriendinnetjes zijn ( ongeveer 30 kids), in de regel tussen de 0 en 12 jaar. Ons terrein heeft meer dan voldoende ruimte, zodat u ten alle tijden nog heerlijk kunt genieten van de rust terwijl de kinderen zich vermaken, Kortom kom vakantie vieren en genieten in Le Marche.

Het voor- en naseizoen ( september t/m juni):
Dit is hèt perfecte seizoen voor de Italiëgenieter. Voor diegene die optimaal wil genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur in 1 van onze appartementen of casamobi van onze Agriturismo. Het bezoeken van wijnhuizen, de vele (antiek)markten, wandelen of fietsen in het Sibillini gebergte, de mooiste steden en dorpen, waar de vriendelijkste mensen van Italië wonen en waar uit eten gaan gewoon een feestje is. U kunt zelf kiezen; lekker een dagje één van de mooi badplaatsen bezoeken of gewoon een heerlijke dag op het terrein van Villa Ti Amo, bij het zwembad vertoeven, in de houtgestookte sauna of gewoon lekker met een glas wijn en goed boek in de tuin.

Ligbedden bij het zwembad, zitjes en relaxmoglijkheden in de tuin.

Kom je met je ouders bij ons ? klik dan hier kinderpagina

Onze zoon Tim (13) en dochter Sam (10) zouden het erg leuk vinden om een potje te tafeltennissen of tafelvoetballen, schommelen of in het zwembad te dollen. Ook kunnen jullie heerlijk op het terrein op onderzoek gaan, voetballen, etc.